Opština Sremski Karlovci, u partnerstvu sa udruženjem „Biznisnova-centar za proaktivno poslovanje“ i „Dunav 1245“ realizuje projekat pod nazivom “Biznis Anđelina-Razvoj i promocija inovativnog ženskog preduzetništva u lokalnoj zajednici”, u okviru kojeg će se sprovesti niz aktivnosti kojima će se pružiti podrška razvoju inovativnog ženskog preduzetništva na nivou Sremskih Karlovaca i okoline.

Projekat će se implementirati u periodu do decembra 2018.godine. Planirana je organizacija edukacija žena koje razmišljaju da pokrenu sopstveni posao bez obzira na godine i trenutni status - nezaposlene ili zaposlene kod poslodavca.

Edukacije će se realizovati u periodu od oktobra do novembra 2018. godine, a obuhvatiće sledeće grupe modula:
I grupa modula – „Novi poslovi”:

  • - Početnici u poslovanju (uslovi i elementi odgovornog i uspešnog poslovanja)
  • - Finansijski menadžment
  • - Prodaja i marketing
  • - Inovativno preduzetništvo (inovacija tržišna atrakcija)

II i III grupa modula – „Nove profesije“:

  • - Razvoj karijere u IT industriji
  • - “Crowfunding” i “Pitching"

Polaznice treninga imaju priliku da po završetku obuka, učestvuju na javnom pozivu za dodelu mikrograntova za početak poslovanja koji će biti raspisan od strane opštine Sremski Karlovci.

Pored navedenog, polaznice će biti pozvane da učestvuju i prezentuju svoje poslovne ideje na konferencijama “Ignite - Prezentacija poslovnih ideja” i “Biznis anđelina”, te će moći učestvovati i na “Božićnom bazaru” koji će biti organizovan u decembru mesecu 2018. godine.

Polaznice treninga će dobiti materijal sa edukacija u elektronskoj i pisanoj formi, kao i sertifikat o pohađanju obuke.

grbVlade.png

Projekat "Biznis Anđelina - Razvoj i promocija inovativnog ženskog preduzetništva u lokalnoj zajednici" podržao kabinet Ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

MEDIJI O PROJEKTU

dnevnikLogo

Karlovčanke otkrivaju tajne preduzetništva

Prilog o projektu Biznis Anđelina